Etusivu
Viikonlopun vuokrausleiri
Viikonloppuleirit
Kesäleirit
Tunnit
Vuokrausleirit
Hevoset
Ponit
Hinnasto
Vieraspaikat
Myytävät pollet
Muuta toimintaa
Kartta
Tulostettava esite
Kalenteri

PONIMME

Pikkutallin asukkaat

Aprill
Risteytysruuna 120 cm

Symppis pörröpää ja varsinainen Risto Reipas. Ystävällinen ja utelias hoidettaessa. Perusasiat osaava joka omaa pieneksi hepaksi loistavan hyppykapasiteetin.

 

Ponitallin asukkaat

Walesinponiruuna
Nuori poni johon tutustutaan vielä, 130 cm

Indianboy (Inkkari)
Risteytysruuna 130 cm

Uneksija. Kiltti hoitaa ja käsitellä. Tykkää huomiosta, perusasiat hallussa ja hyvä hyppäämään.

Golden Comet
Risteytysponitamma 130 cm (Komeetta)

Osaava poni, tosin voi alkutunnista hieman testailla. Ei aivan aloittelijoiden ratsastettavaksi. Väläyttelee upeaa koulua ja vielä upeampia hyppyjä. Metrin este ei todellakaan tälle kultakimpaleelle tuota mitään ongelmia. Varmalle ratsastajalle.

 

Sylvia
Welsh-poni 137 cm

Pirteä ja osaava poni joka sopii paljon vaativalle ratsastajalle. Loistava hyppääjä jolla on kapasiteettia vaativiinkin ratoihin. Koulussa mahtava ja kuuliainen ja osaa myös opettaa ratsastajaansa. Hoidettaessa kiltti ja varma pakkaus. Loistava tamma!

 

Melinda
Risteytysponitamma 130 cm

Tätä suloista neitiä ei voi olla rakastamatta! Rakastaa harjausta, rapsuttelua ja halauksia. Osaa perusasiat ja hyppää tasaisen varmasti vaikka pieniä taloja. Reipas maastoilija.

 

Nessi
Shetlannin-ponitamma 90 cm

Nefertiti corona. Reipas ja luotettava neitokainen. Todella kiltti hoitaa ja varma ratsastaa. Osaa koulun sekä esteet. Täydellinen pikkuneiti pienikokoiselle ratsastajalle! Perso kaikelle mikä näyttää syötävälle.

 

Jessica
Pienhevostamma 140 cm

Suloinen pirteä tamma joka on aina valmis uusiin haasteisiin. Hoidettaessa hieman arka mutta todella kiva ratsastaa. Taitaa koulukiemurat ja hyppää hyvin, on myös mukava maastossa. Tekisi varman ja kokeneen hoitajan perässä vaikka kuperkeikkoja.